In de achtertuin

In de achtertuin

Programma

Podium In de Achtertuin

Dag Food

Tijdstip 17:00 - 23:00

Amsterdam Woods Festival opent twee dagen het pop-up restaurant In de Achtertuin in het Amsterdamse Bos. Rogier Klooster van Hotel de Goudfazant en Sander Louwerens van Lof en Citroën uit Amsterdam serveren een à la carte driegangenmenu met per gang de keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Sander Louwerens stond meer dan twintig jaar aan het hoofd van de keuken van Lof. Rogier Klooster is bedrijfsleider van het welbefaamde Hotel de Goudfazant in Amsterdam-Noord.

Rogier Klooster en Sander Louwerens nemen het stokje over van restaurant Rijsel, dat vorig jaar zijn deuren opende op Amsterdam Woods Festival. Het restaurant was het gehele festival uitverkocht. De Volkskrant schreef: ‘Halverwege het terrein staat een à la carte restaurant, Rijsel, waar je ‘chou farci met coulommiers, uienconfit, hazelnoot en shiitake’ kunt eten. Bijzonder, net als het beschutte plekje in het bos waar je vinylplaten kunt draaien en een dansfeestje ontstaat als bij iemand thuis.’

Terug naar overzicht